Mikrosementti evoluutio. Miksi tyytyä mikrosementtiin, kun voit saada parempaa?

 

Dekofloor sisustuslaasti on suomalais-espanjalaisen tuotekehitys yhteistyön tulos. Sen juuret juontavat aina vuoteen 2011 jolloin aloitimme työmme mikrosementti ja muiden sisustuslaasti tuotteiden kanssa, hyvin nopeasti löysimme mikrosementistä merkittävän määrän ominaisuuksia jotka eivät vastanneet omaa käsitystämme laadukkaasta tuotteesta jota voisimme myydä asiakkaillemme hyvillä mielin. Näin sai alkunsa Dekofloor jonka ylpeänä esittelemme teille parempana vaihtoehtona mikrosementti tuotteille.

Kylpyhuoneremontti viikossa? Kyllä kiitos

Dekofloor on kustannustehokas ja nopea vaihtoehto kun vanhan laattapinnan väri alkaa kyllästyttää. Kylpyhuoneesi saa uuden ilmeen jopa neljässä päivässä ja kustannus on vain murtoosa siitä mitä raskas, pölyinen ja aikaa vievä perusteellinen kylpyhuone remontti kustantaa. Lisäksi kylpyhuoneen lattia- tai seinäpinta on täysin saumaton ja vettä, likaa tai rasvaa imemätön.
Kysy rohkeasti lisää, vastaamme kaikkiin kysymyksiinne mielellämme. Ideoita ajatuksia ja inspiraatioita voi hakea Pinterest, Instagram ja Facebook tileiltämme.
 

Mikä Dekofloor on?

Dekofloor on värillinen sisustuslaasti joka soveltuu käytettäväksi kaikilla pinnoilla lattiasta kattoon, myös kylpyhuoneissa ja julkisissa tiloissa. Pinta on täysin saumaton tasainen luonnolliseen kaunis. Pinta voidaan viimeistellä mataksi, puolikiiltäväksi tai kiiltäväksi. Se kestää rakenteen normaalin elämisen halkeamatta.

Mistä Dekofloor on tehty?

Dekofloor on tarkkaan tutkittu käyttövalmis seos korkealaatuisia raaka-aineita mm. mineraalisia täyteaineita, synteettisiä hartseja polymeerejä ja väriaineita.  Dekofloor valmistetaan Espanjassa yhteistyö kumppanimme tiloissa.

Mihin Dekofloorin kestävyys perustuu?

Se on kokonainen järjestelmä tuotteita ja tässä järjestelmässä jokaisella kerroksella on oma merkityksensä. Pohjuste takaa tartunnan alustaan, pohjalaasti kerrokset antavat tarvittavan joustavuuden ja kovuuden, pintalaastikerroksilla tehdään ”vain” koristelu ja lakka tekee pinnasta helppohoitoisemman.
 

Miten Dekofloor asennetaan?

Asennus on puhtaasti käsityötä ja sen asentamiseen ei tarvita kuin erikoislasta, imuri, mohairtela/ruisku, hiomapaperia, mahdollisesti teippiä. Asennuksessa käytettävä erikoislasta on meidän tuotekehityksemme lopputulos. Lasta valmistetaan erikoisteräksestä meidän antamien ohjeiden mukaisesti. Lastaa lähdimme kehittämään, kun markkinoilta ei yksinkertaisesti löytynyt työhön täysin soveltuvaa lastaa vaan kaikki olivat kooltaan, otteeltaan tai terästyypiltään kömpelöitä tai huonosti soveltuvia.

Voinko asentaa Dekofloorin itse?

Asennus onnistuu myös tee se itse tekijältä. Tekemisen tarvitaan hitunen rohkeutta kokeilla uutta, huolellisuutta ja ennen kaikkea asennusohjeidemme noudattamista. Asennusohjeet olemme pyrkineet tekemään mahdollisimman helppolukuisiksi ja kaiken kattavaksi, jos kuitenkin kaipaa tukea tai teknisiä neuvoja asennukseen liittyen palvelemme teitä mielellämme.

Voiko Dekofloorin asentaa olemassa olevan laatoituksen päälle?

Kyllä voi, tietyin edellytyksin. Alustan on oltava hyvin puhdistettu, kauttaaltaan kiinni alustassaan, kuiva ja alustassa tai sitä ympäröivissä rakenteissa ei saa olla merkkejä kosteusvaurioista tai muista rakenteellisista ongelmista. Dekofloor voidaan asentaa myös mm. liimapuun vanerin mdf levyn laminaatti tason yms. päälle.

Jälleenmyynti

 Dekofloorin valtuuttettuina jälleenmyyjinä ja asennusliikkeinä teitä palvelevat asiantuntevasti:

Uusimaa

whitetile (1)

 

  www.whitetile.fi
info@whitetile.fi
045 331 1884

 

 

 

Pirkanmaa

 www.ceramid.fi
Rautatienkatu 26
33100 Tampere
info@ceramid.fi
040 822 6760